• HOOFDGERECHTEN & DESSERTS

HOOFDGERECHTEN & DESSERTS

16.00 - 22.00 UUR

HOOFDGERECHTEN

CONFIT DE CANARD
Gekonfijte eendenbout, spekjes, groente, polenta. 21,50

BOUILLABAISSE DE MARSEILLE
Vissoep, rouille, knoflook-pepercroûtons. 21,50

ENTRECÔTE
Rundvlees, Madeira-truffelsaus, groentegratin, polenta. 24,50

STEAK VAN DE CHEF
Wisselende steak, groente, frites. Vraag het ons

THAISE GROENTECURRY V
Beukenzwam, fregola, papadum 19,50

ZEEBAARS
Gamba, saffraansaus, geroosterde asperge, fregola 23,50

BURGER DE ZWAAN
Rundvlees, cheddarkaas, spek, tomatenrelish, gesmoorde ui, frites. 18,50

MAASTRICHTS ZOERVLEIS
Lokale runderstoof, appelcompôte, frites. 18,50

FISH & CHIPS
Gepaneerde vis, frites, tartaarsaus, rauwkostsalade 18,50

SATÉ VAN KIPPENDIJ
Verse atjar, pindasaus, sciracha mayonaise, uitjes, frites. 18,50

SALADE ZALM
Langzaam gegaarde zalm, komkommer, radijs, perlas wasabi, yuzu dressing. 22,50

SALADE BURRATA & GEGRILDE ASPERGE V
Knoflook, peper croutons, kappertjes dressing. 18,50

DESSERTS

CRÈME BRÛLÉE
De klassieker. 7,50

CHEESECAKE
Kersengelei. 7,50

COUPE DAME BLANCHE
Vanilleijs, chocoladesaus, slagroom. 8,50

COOKIES DESSERT
Warm chocokoekje, vanilleijs. 8,50

PLATEAU FROMAGE V
4 soorten artisanale kaas. 17,50