• PROEFLOKAAL DE ZWAAN

PROEFLOKAAL DE ZWAAN


We zijn verheugd u te laten weten dat Café De Zwaan een opwindende transformatie heeft ondergaan. Met trots presenteren we onze recente uitbreiding en modernisering, waarmee we onze toewijding aan uitstekende bierervaringen naar nieuwe hoogten tillen.

Wat kunt u verwachten:

16 Tapbieren: Onze tapbieren hebben nu meer diversiteit dan ooit tevoren, met een brede selectie voor elke smaak.

Comfortabele Ruimte: Ons interieur is ontworpen om uw comfort te maximaliseren, waardoor u kunt genieten van uw bier in een eigentijdse, uitnodigende omgeving.

Uitgebreid Menu: We hebben ons menu uitgebreid om te voldoen aan uw culinaire verlangens, met smakelijke gerechten die perfect samengaan met onze bieren.

Speciale Evenementen: Blijf op de hoogte van onze evenementenkalender voor boeiende bierproeverijen en andere speciale gelegenheden.

Vriendelijk Team: Ons toegewijde personeel staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte biercombinatie en om u de best mogelijke service te bieden.

Bij Café De Zwaan nodigen we u uit om onze uitgebreide locatie te verkennen en te genieten van een verbeterde bierbeleving. We kijken ernaar uit u te verwelkomen om samen te proosten op onze groei en verbeteringen!