APERITIEF & BORREL


12.00 - 24.00 UUR

PLATEAUS OM TE DELEN ( 2 PERS.)

PLATEAU FROMAGE V
4 soorten artisanale kaas. 17,50

PLATEAU CHARCUTERIE
4 soorten verse vleeswaren. 17,50

BORREL PLATEAU
Bitterballen, calamari, gehakt, kaas. 17,50

PLATEAU APERITIEF
Artisanale kaas, charcuterie, olijven. 17,50

FLAMMKUCHEN
Traditionele Elzasser pizza met flinterdunne bodem.

KLASSIEK
Spek, kaas, ui, crème fraîche. 11,00

GAMBA
Aioli, kaas, crème fraiche. 15,00

VEGA
Gegrilde asperge, zongedroogde tomaten, kaas, feta, crème fraîche. V 11,00

BORREL

BROOD
Met dips 6,00

PINSA CAPRESE V
Platbrood, tomaat, mozzarella, rucola, basilicum 9,50

OLIJVEN V
Mix van gemarineerde olijven 7,50

ALBONDIGAS
Gehaktballetjes in tomatensaus 8,50

CALAMARI
Gefrituurd, aioli 8,50

FROMAGE CHAUD V
Camembert uit de oven, brood 8,50

NACHO’S DE ZWAAN V
Chilisaus, kaas, guacamole. 10,50 / 15,50

NACHO’S PULLED CHICKEN
Kaas, harissasalsa, crème fraîche. 14,50 / 19,50

OMA BOBS RUNDERBITTERBALLEN
Mosterd, 6/10/20 stuks 6,50 / 9,50 / 18,50

GAMBAKROKETJES
Rouille, 6 stuks 10,50

OMA BOBS VEGAKROKETJES V
Hummus, 6 stuks 8,50

OMA BOBS RENDANGKROKETJES
Sambal, 6 stuks 9,50