Menukaart Nederlands

ONTBIJT ‘DE ZWAAN’
Croissant, boerenbrood, grillham, boerenkaas,
Limburgse jam en stroop, gekookt ei en boerenyoghurtje
met granola (vegetarisch mogelijk). 9,50
ROOMBOTER CROISSANT V
Met jam en boter. 2,80
BOERENYOGHURT BOWL V
Boerenyoghurt, granola, vers fruit, kokos. 6,00

AMBACHTELIJK BROOD

Vers afgebakken 100% natuurdesem “Pain de Mer”. Keuze uit wit of
bruin boerenbrood.

WARM GEROOKTE ZALM
Citroen dille mayonaise, little gem. 9.50
WARM GEHAKT
Limburgse mosterd mayonnaise, cornichons. 8,50
GEGRILDE GROENTE & BURRATA V
Avocadocreme, paprika, Marc de Champagne azijn. 8,50

LUNCHTIP

LUNCHTRIO DE ZWAAN 11,80
Rundvleeskroket of Rucola-Kaaskroket V of Garnalenkroket (+1,00)
en
Boerenbrood warm gehakt of warm gerookte zalm of gegrilde groente&burrata V
en
Gevulde Tomatensoep V of Seizoens soep.

FLAMMKUCHEN
Traditionele Elzasser pizza met flinterdunnen bodem
Klassiek - Spek, ui, crème fraîche, rucola. 8,50
Zalm - feta, rode ui, verse bieslook, crème fraîche, rucola. 9,50
Vega - gegrilde groente, feta, crème fraîche, rucola. 8,50

WARME GERECHTEN
CROQUE DELUXE
Tosti van Boerenbrood ( wit of bruin) met grillham en
boerenkaas (vegetarisch mogelijk). 6,50
MADAME DELUXE
Tosti van Boerenbrood ( wit of bruin) met grillham,
boerenkaas en spiegeleitje (vegetarisch mogelijk). 7,50
UITSMIJTER DE ZWAAN
Drie scharreleieren ‘sunny side up’ op wit of bruin boerenbrood en salade.
- Boerenkaas (vega) 8,50
- Grillham & boerenkaas 9,00
- Gebakken spek 9,00
VEGA OMELET V
Scharrelei omelet, bladspinazie, parmezaanse kaas
op wit of bruin boerenbrood 9,00

KROKETTEN

RUCOLA-KAAS KROKETTEN (V) 8,50
Twee kroketten op molenaarsbrood met citroenmayonaise.
RUNDVLEESKROKETTEN 8,50
Twee kroketten op molenaarsbrood met mosterd.
GARNALENKROKETTEN 11,00
Twee kroketten op molenaarsbrood met citroenmayonaise.

SOEPEN

GEVULDE TOMATEN V
Rijkelijk gevuld en geserveerd met boerenbrood. 5,50
SEIZOENS
Wisselende soep. Vraag het ons of kijk op de krijtborden. DAGPRIJS

MAALTIJDSALADES
BURRATA & GEGRILDE GROENTE V
Parel couscous, avocadocreme, paprika, Marc de Champagne azijn. 15,50
ZOMERSE ZALM & SCAMPI
Warm gerookte zalm, scampi, knoflook, bosui, citroen vinaigrette. 16,50

KLASSIEKERS
KLASSIEKE BOUILLABAISE
De Zuid-Franse klassieke rijk gevulde vissoep, rouille, boerenbrood. 16,50
BOULETTES LIEGOISE
De echte Luikse gehaktballen, zoete Trappistensaus,
groente van de markt, garnituur. 14,50
BURGER ‘DE ZWAAN’
Van 100% rundvlees, met cheddarkaas, spek, bbq saus, frieten. 15,00
STEAK VAN DE CHEF
Wisselende steak, groente van de markt en garnituur. 19,50
SPECIAL VAN DE CHEF
Wisselend en seizoensgebonden hoofdgerecht.

PLANKEN OM TE DELEN
CHARCUTERIE PLANK
Verschillende vers gesneden fijne vleeswaren en aioli. 18,00
VISPLANK
Garnalenkroketjes, gebakken scampi en gerookte vis. 18,00
BIERPLANK
Oma Bobs bitterballen, portie oude brokkelkaas, olijven, ambachtelijke gehaktbal en ambachtelijk brood. 16,00